FAQ items aan het laden...

Workshops Bloemschikken

Driemaal per jaar organiseert Floor Bloemwerk IJsselstein creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshops bloemschikken. We werken in kleine groepjes van hooguit 9 personen per middag of avond zodat we iedereen de maximale aandacht en begeleiding kunnen geven. Er wordt bij het bloemschikken gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en verse bloemen. Creativiteit is geen vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit voor jong en oud en iedereen gaat na een gezellige avond met een mooi werkstuk naar huis.

Speciale gelegenheid? We verzorgen ook workshops op maat. Denk hierbij aan vriendinnen-, (schoon-) zussen groepjes die samen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zomaar een gezellige middag of avond willen organiseren waarbij het creatief samen bezig zijn centraal staat. Een workshop kan ook onderdeel zijn van een personeelsdag of vrijgezellenfeest. Alle workshops zijn inclusief alle te gebruiken materialen, het gebruik van de benodigde gereedschappen en uiteraard een hapje en een drankje.

WORKSHOP OP MAAT

Drie maal per jaar organiseert Floorbloemwerk de volgende workshops:

  • Voorjaarsworkshop

  • Herfstworkshop
  • Kerstworkshop

Je kunt je nu al aanmelden voor onze workshops. Deze zitten snel vol, dus reserveer alvast een plekje!

Meer informatie over de komende workshops vind je in deze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangen, meld je dan aan!

INSCHRIJVEN WORKSHOPS

Een impressie van de workshops

Al een aantal jaar organiseert Floor Bloemwerk IJsselstein workshops bloemschikken. Hieronder vind je een impressie van voorgaande workshops bloemschikken.