Inschrijven workshops

In december 2019 organiseert Floor Bloemwerk weer een serie kerstworkshops. Een gezellige avond bloemschikken in IJsselstein met een kleine groep onder begeleiding van Dinet. Wil je zeker zijn van een plekje in de workshop, reserveer dan alvast via onderstaand formulier. Zoals elk jaar staan er nu ook weer twee mooie kerststukken en als vanouds de traditionele kerstkrans op het programma. Meer informatie over de workshop vind je binnenkort in onze nieuwsbrief en op de website. Inschrijven kan al. Wacht niet te lang want vol = vol.

Inschrijven workshop

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Voorkeursdatum/data kerstworkshops 2019 (je ontvangt nog een definitieve mail om de reservering te bevestigen).

6 december (vol)9 december (vol)10 december (vol)11 december12 december (vol)13 december(vol onder voorbehoud)16 december(2 plekken vrij)17 december18 december19 december20 december

Aantal personen
Heb je een vraag, laat het weten (bijvoorbeeld mogelijkheden op een zaterdag, middagen of workshops voor groepen), opmerking of reactie:

Een impressie van de workshops

Al een aantal jaar organiseert Floor Bloemwerk IJsselstein workshops bloemschikken. Hieronder vind je een impressie van voorgaande workshops bloemschikken.