Voor de Bruiloft van Myrthe en Laurens op vrijdag 21 april mocht ik de bloemen verzorgen. Nu hebben de meeste aanstaande bruidsparen als ze bij me komen voor een oriënterend gesprek al een plaatje in hun hoofd ( of op hun telefoon…) van hoe alles er ongeveer moet komen te zien. Myrthe was ook heel duidelijk: Ze wordt altijd heel erg blij van fel gekleurde bloemen. Een kleurrijke bruiloft dus. Voor de lange eettafel op de trouwlocatie wilde ze dan ook veel vaasjes gevuld met heel veel verschillende soorten fel gekleurde bloemen. Later kunnen deze vaasjes verhuizen naar de feestruimte.

Omdat zowel de ceremonie als de overige festiviteiten op één locatie plaats vonden en dus al rijkelijk gedecoreerd was vonden ze een bruidsboeket eigenlijk overbodig. Gelukkig vond de moeder van de bruidegom het niet kunnen dat Laurens Myrthe bij haar ouderlijk huis zou ophalen zonder bloemen……Na wat mogelijkheden te hebben besproken en bekeken zou het een handgewonden boeket gaan worden in de sfeer en de kleuren van de tafeldecoratie: felle kleuren en in veldboeketstijl met strik en lint. Een boeket waar Myrthe blij van wordt……

Wat het bruidspaar niet wist is dat ik ook al contact had gehad  met de ouders van de bruid. Omdat Myrthe vanuit haar ouderlijk huis zou vertrekken voor de huwelijksceremonie wilden haar ouders dat het bijzonder zou worden en hebben als verrassing een rozenboog laten plaatsen. Deze boog zouden ze graag versierd willen zien. Hiervoor kozen we een basis van eucalyptus en gipskruid. Hierop bevestigde ik prachtige witte rozen en trosrozen. Voor de huiskamer heb ik een aantal vaasjes gevuld met witte boeketjes en gipskruid. Het bruidspaar was dan ook blij verrast door het sprookjesachtige resultaat. Verrassing geslaagd!!!

Ook waren ze erg blij met de vrolijk gekleurde bloemen in de vaasjes voor de locatie en het boeket.

Lieve Myrthe en Laurens: Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Heel veel liefde en geluk samen en bedankt dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan deze voor jullie onvergetelijke dag!