De Zomerbruiloften van juli 2017.

Ook in juli is er weer volop getrouwd en heb ik voor 3 bruidsparen de bruidsbloemen mogen verzorgen. Dit heb ik dan ook met heel veel plezier gedaan. Het leuke was dat alle 3 de bruidjes voor een totaal andere sfeer hebben gekozen en…..dat ze allemaal heel tevreden waren over het resultaat.

8 juli: Marianne en Pim, “Wat waren de bloemen mooi, we hebben er echt van genoten! Het was precies het sfeertje wat we wilden. Nogmaals super bedankt”.

21 juli: Esmeralda en Marvin, “Ik ben zeer tevreden over al je werk!”

27 juli: Hester en Sander, “De bloemen waren echt super mooi!!! Precies zoals ik in gedachten had.”

Pim en Marianne, Esmeralda en Marvin, Hester en Sander; nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk samen. Bedankt dat ik d.m.v. mijn bloemen een bijdrage heb kunnen leveren aan een geslaagde huwelijksdag.