Nieuwsbrief voorjaarsworkshops is uit!

De laatste week van maart en de eerste week van april gaat er in het “Tuinhuis” weer druk gewerkt worden aan fleurige vrolijke stukken vol voorjaarsbloemen, bolletjes en nog veel meer leuk voorjaarsmateriaal. Je kunt een keuze maken tussen het “Voorjaarstuintje” en de “Seringenstronk”.

Het “Voorjaarstuintje” is ongeveer 50cm breed en uitermate geschikt om in de vensterbank, op een dressoir of site-tabel te zetten. Uit een zelfgemaakte ondergrond “groeien” allerlei voorjaarsbloemen, katjes en bolletjes. Uiteraard kun je dit stuk op eigen manier verfraaien met verschillend voorjaarsmateriaal zoals eitjes en veertjes. De hoogte van het stuk bepaal je zelf en wanneer je het stuk vochtig houdt kunnen de uitgebloeide bloemen eenvoudig vervangen worden door verse exemplaren. Op deze manier kun je lang plezier hebben van je “Voorjaarstuintje”

De “Seringenstronk” bevestigen we op een ronde kunststof schaal van ongeveer 33cm doorsnee. Een eigen schaal meebrengen kan natuurlijk ook. Deze gebruiken we als basis voor een met voorjaarsbloemen opgevuld kransje. Dit kransje maken we uiteraard zelf en kunnen deze op verschillende manieren afwerken. Naast de stronk plaatsen we een aantal aangeklede bollen en gevulde eitjes. De bollen kunnen op heel veel verschillende manieren aangekleed worden zodat elk stuk een eigen uitstraling krijgt. Ook dit stuk kan afgewerkt en verfraaid worden met eitjes, veertjes enzovoort.

De foto’s van de stukken dienen als inspiratie want met de aangeboden materialen en je creativiteit kun je natuurlijk een eigen invulling geven aan je voorjaarsstuk.

Meer informatie hierover  vind je in de laatste nieuwsbrief.

Heb je deze nieuwsbrief nog niet in je mailbox ontvangen dan kun je je hiervoor aanmelden. Inschrijven voor de voorjaarsworkshops kun je via het inschrijfformulier op deze website of stuur een mailtje naar info@floorbloemwerk.nl. Je kunt dan je voorkeursdatum en het stuk van je keuze opgeven en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een bevestiging.

Tot ziens op één van de voorjaarsworkshops.

Voor meer info zie ook onze webpagina workshops, hier vind je ook het inschrijfformulier.