Nog meer bruiloften in september. Niet alleen voor de bruiloft van Bas en Yvonne heb ik de bruidsbloemen mogen verzorgen maar er waren nog meer bruiloften deze maand. Op de 1e september trouwden Mariska en Wouter in het oude stadhuis van IJsselstein terwijl de overige feestelijkheden plaatsvonden bij kasteel De Haar in Haarzuilens. Voor deze dag heb ik het bruidsboeket en de corsages voor de bruidegom, de daggasten en kinderen mogen maken. Ook moest er voor je jongste telg van de familie een babycorsage komen. Hoe schattig! Mariska koos voor lichte, zachte kleuren in haar boeket.

Op vrijdag 29 september trouwden Gerdi en Jos, ook in het oude stadhuis van IJsselstein. Deze keer heeft de bruidegom het boeket voor zijn aanstaande bruid bij mij uitgezocht. Dit vind ik altijd spannend omdat de bruid toch meestal wel een beeld voor ogen heeft hoe haar boeket er uit moet komen te zien. Nu hoop ik dan altijd maar dat de aanstaande bruidegom daar van op de hoogte is…Jos wist precies wat het moest worden: wit en rood en alle tinten die er tussen zitten. Hij zag een foto van het bruidsboeket wat ik vorig jaar voor Floor en Wouter heb gemaakt en wist vrij snel: zoiets, maar dan met meer feller rood. Dat de bruidegom zijn bruid goed kent blijkt uit het feit dat de bruid (gelukkig) erg blij was met haar boeket. Omdat de auto van de ouders van de bruid gebruikt zou worden als trouwauto nam de moeder van de bruid contact met me op voor het maken van een autodecoratie. Deze heb ik gemaakt in de kleuren en sfeer van het bruidsboeket. Staat toch altijd heel feestelijk, zo’n stuk op de auto.

Ik wens mijn septemberbruidsparen, Mariska en Wouter, Yvonne en Bas plus Gerdi en Jos heel veel geluk samen. Ik heb jullie bruidsbloemen met heel veel plezier gemaakt.